Inga-Maaret Aikioniemi JSN:n hanke- ja hallintosihteeriksi

Julkisen sanan neuvoston hanke- ja hallintosihteeriksi on valittu filosofian maisteri Inga-Maaret Aikioniemi, 26. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa viestintäharjoittelijana Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksessa. 

Aikioniemi aloitti tehtävässä tammikuussa. Hän keskittyy aluksi neuvoston 50-vuotisjuhlavuoden hankkeiden, kuten kiertävän näyttelyn ja mediakasvatusaineistojen koordinointiin, ja niistä tiedottamiseen. Syksyllä on edessä eurooppalaisten medianeuvostojen konferenssin järjestäminen. Se pidetään Helsingissä 11.-12.10.  

”On innostavaa päästä viestimään näin mahtavista hankkeista ja päästä perehtymään neuvoston historiaan ja tulevaisuuteen”, Aikioniemi sanoo.

Aikioniemi valmistui Vaasan yliopistosta joulukuussa pääaineenaan viestintä. Hän tutki gradussaan valtionyhtiöiden kriisiviestintää. Lisäksi hän on opiskellut journalismia Voionmaan opistossa. Aikioniemi on ollut kahdesti opiskelijavaihdossa ulkomailla, vuonna 2015 Islannissa ja vuonna 2017 Italiassa.

Hanke- ja hallintosihteerin tehtävään tuli 24 hakemusta. Aiemmin hanke- ja hallintosihteerinä työskennellyt Sakari Ilkka siirtyy valmistelevan sihteerin tehtävään helmikuun alussa. 
 

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Elina Grundström, puh. 050 5410 479